КАКВО Е ТОЧКА НА ОТКРОВЕНИЕ ?

Точка на откровение е алтернативен подход към модерната психотерапия.

Той обединява в себе си елементи от Психологията, Философията и чистата Духовност. Това е външният слой, чрез който успяваме да анализираме, да обработим и предадем нужната информация, но във вътрешността седи нещо далеч по-важно. В нашият център стоят Любовта, Мъдростта и Истината. Те са нашата най-силна навигация, защото там вече не говори ума, а сърцето и интуицията. Именно интуицията е инструмента, който ни осигурява дълбока връзка с неизказаното и невидимото.

Ние сме хора, които винаги са търсили развитието. Винаги сме гледали напред с отворен ум и съзнание. Да помагаме на хора във вземането на решения, прилагането на промени и преодоляването на лични ограничения е нещо, с което се занимаваме от както се помним. Осъзнаването на този факт и на дарбата се случваше в периода около 30-тата година. Последните 3 години се занимаваме професионално с това, влизайки в ролята на ментори, психолози, философи и духовни наставници. От тази година най-официално сме достойни и за названието „Практикуващ Психотерапевт“ след завършването и сертификацията си. Но всички тези украси са просто думи хранещи егото и успокояващи насрещната страна. Истината е, че всички сме хора и имаме еднакво значение и тежест в този свят, просто имаме различни дарби и таланти. Това просто е нашата – да помагаме на хора търсещи отговори. Именно за това и практиката ни е базирана на дарения – всеки е добре дошъл, дори и да не може да върне жеста.

Срещите при нас са между души, не между хора.

Ето и някои от нашите учители през годините: Зигмунд Фройд, Карл Юнг, Фредерик Ницше, Сьорен Киркегор, Албер Камю, Аристотел, Плато, Марк Аврелий, Сенека, Епикур, Конфуций, Алън Уотс, Екхарт Толе, Ошо, Чуан Дзъ, Лао Дзъ, Беинса Дуно, Мантак Чиа, Пол Чек, както и многобройни йога и други преподаватели, нашите приятели, братя и сестри, майки и бащи, баби и дядовци. Въпреки тях, личният опит и преживяване си остават едни от най-добрите уроци.

Ако търсиш съвет, насока, яснота за ситуацията си или желаеш повече внимание и дълбоко вникване в даден проблем, с удоволствие сме насреща да ги предоставим. Предлагаме искреното си, обективно мнение за въпроси от всякакво естество. Можем да ти помогнем ако страдаш от паник атаки, от депресивни състояния, от постоянна тревожност, ако имаш проблем с пристрастяване и зависимости или пък ако изпитваш странни усещания из тялото си, а медицината мълчи по въпросите ти. Най-вероятно причината е духовна. Нашият подход си остава холистичен (физическо тяло, ум, емоции, душевност), което ще рече, че винаги се търси натурално и ефективно лечение на състоянието в неговия корен, а не се прибягва до хапчета и медикаменти. Това е, защото знаем че 99% от проблемите ни са в главата, в тялото или в сърцето и чрез успешното им разопаковане и осъзнаване те се преработват и изчезват.

Ще ти помогнем да опознаеш себе си по-добре и да разбереш как дадени емоции влияят на физическото ти тяло. Дори ако просто имаш нужда от открит разговор с някой, който няма да те съди. Заповядай на среща с нас, нямаме търпение да се запознаем! … и знай, че можеш винаги да разчиташ на конфиденциалност, или с други думи – тайната ти е в добри ръце.

Кой е Точка на Откровение

Кристиян

Кристиян

Крис е от онези оригинални , усмихнати хора, които винаги са готови за приключения. Отлично намира общ език с всеки . Обожава и цени истинското, живее за мига , твърдоглав , с изострено чувство за справедливост , той успява да вдъхнови хората около себе си вярвайки в тях и подкрепяйки ги. Енергичен и щедър откъм емоции. Уважава хората, които знаят какво искат от живота. Спечелиш ли доверието и уважението му, можеш да очакваш преданост. Вярва че в Живота няма нищо случайно и че трудностите през които преминава всеки се случват с причина. Мотото му е “Не очаквай нищо и оценявай всичко.”


Ивайло

Ивайло

Ивайло е силно експресивен и екстровертен човек. Въпреки на пръв поглед скромната възраст, високия интензитет и сгъстеност на живота, му помагат да натрупа богат жизнен опит. Общува с хора от всички прослойки на обществото, което допринася за изграждане на богата емоционална интелигентност. Силните му страни са високата интуиция и разшифроването на ситуации от всички гледни точки. Има натурално подразбиране и способност за тълкуване на човешките психология, поведения и действия. Обожава комуникацията. Постоянно се стреми към самоусъвършенстване и реализация на потенциала си. Забавленията са различни видове спорт, рисуване, музика и игри. Едно от най-важните за него неща е да не се взема насериозно.


Галерия

Renee Fields

Сертифициране

Naomi Ordaz

Кадър от новия ни кабинет

Кадър от кухнята на ТНО

Кадър от кухнята на ТНО